OŠ Jožeta Moškriča

Galerije

Fara 3.dan

Po slastnem zajtrku smo dan  preživeli v naravi. Odpravili smo se na pohod ob Kolpi. V sosednji vasici smo si ogledali stare kmečke hiše in izvedeli veliko zanimivega o življenju ljudi nekoč. V gozdičku smo  se naučili zgraditi bivak iz naravnih materialov, postaviti šotor in zakuriti ogenj, na  katerem smo  spekli okusne domače klobase in hrenovke. 

Zvečer smo še skupaj zapeli in utrujeni popadali v postelje.

Umag 4. dan

Pozdravljeni,

Jutro nas je pozdravilo z nekaj deževnimi kapljami. Vseeno smo šli na jutranji tek, po zajtrku  pa smo nadaljevali z učno uro matematike. Vreme se še ni popravilo, zato smo namesto plavanja odšli na mivkasto nogometno in odbojkarsko igrišče. Vmes se je vreme popravilo kar smo takoj izkoristili za skok v vodo in še zadnje izpopolnjevanje plavalnih tehnik. S ponosom lahko povemo, da so splavali prav vsi učenci in učenke. Po kosilu pa so se nad nami utrgali oblaki in smo zato v domu imeli predstavitev športnega programa Krpan, govorili smo o škodljivosti kajenja, imeli tečaj prve pomoči ter ustvarjali s kamenčki. Dan smo končali s kvizom in predstavitvijo skupin “pokaži kaj znaš”. Na koncu smo še malo zaplesali in tako končali naš zadnji dan. Jutri pa se vrnemo v starševski objem.

Kot smo pričakovali, so bili prav vsi otroci zelo pridni in sodelovalni.

UMAG – 3. dan

Pozdravljeni,

Dan nas je pozdravil z nekaj kapljami dežja. Vseeno smo se pogumno podali na jutranjo telovadbo. Po zajtrku smo se z vlakcem zapeljali do Umaga, kjer smo odšli na izlet z ladjico s steklenim dnom in si ogledali bližnje zalive in morsko življenje. Po koncu izleta smo  šli še na sprehod po Umagu in obiskali cestne stojnice. Med tem se je vreme že popravilo, tako smo po kosilu lahko odšli na popoldansko plavanje. Po plavanju smo raziskovali rastlinski in živalski primorski svet. Dan smo končali z orientacijskim pohodom in ogledom odbojkarske tekme.

Učencev

interesnih in obšolskih dejavnosti

Razredov

let delovanja

Podatki za stik

Jarška cesta 34, 1000 Ljubljana

 (01) 541 61 65

E tajnistvoo@jozmos.si

Uradne ure: 8.30 - 11. 00 in 11. 30 - 14. 00 

 

(Visited 572 times, 1 visits today)
Dostopnost