Skoči na glavno vsebino

Medtem, ko skrbimo glede tega, kaj se bo z otrokom dogajalo v prihodnosti, pogosto pozabljamo na vse tisto, kar se z njim dogaja v tem trenutku (Stacia Tauscher).
Z otroki se vsak dan dogaja veliko, njihove glave so polne stvari, ki jih včasih ne razumejo dobro. Ker ste starši naši partnerji pri skrbi za dobrobit otrok, naših učencev, na šolskem in vzgojnem področju, ker najbolje poznate svoje otroke in ker se na šoli zavedamo, da se drug od drugega lahko marsičesa naučimo, smo se odločili, da v letošnjem šolskem letu na šoli nadaljujemo s srečanji s starši v obliki predavanj in delavnic. Najprej bodo naše svetovalne delavke predstavile teoretična izhodišča za obravnavano temo, nato pa se boste na izkustveni način v vsako temo še bolj poglobili.
Na koncu vsake delavnice boste imeli priložnost podeliti svoje vtise, starši pa boste dobili tudi izročke z najpomembnejšimi spoznanji, materiale za delo z otroki doma in po želji tudi navodila za nadaljnje poglabljanje v obravnavane teme.
TEME:

  1. srečanje: IZZIVI IN PASTI NAJSTNIŠTVA (8. november 2021 ob 17.00- 18.30)
  2. srečanje: (januar 2022)
  3. srečanje: (marec 2022)
  4. srečanje: (maj 2022)

Srečanja bodo potekala ob PONEDELJKIH, ob 17.00- 18.30 v 2. avli na šoli v primeru ugodnih epidemioloških razmer, v primeru neugodnih epidemioloških razmer pa v spletnem okolju Teams. Za udeležbo na delavnici v živo potrebujete izpolnjen PCT pogoj.
Zaradi lažje organizacije, prosimo, da se na srečanje prijavite preko povezave: https://forms.gle/LMkA8apdYfmKM9Gb7

Srečanja pripravljamo in vas nanje prijazno vabimo:
Dijana Kožar Tratnik (socialna pedagoginja),
Urška Celarc (specialna in rehabilitacijska pedagoginja) in
Barbara Ambrožič (socialna delavka)

Op.: Vse informacije o delavnicah, bodo vedno objavljene tudi na spletni strani svetovalne službe pod zavihkom Delavnice in predavanja.

Dostopnost