Skoči na glavno vsebino

Izšel je razpis za vpis v srednjo šolo za šolsko leto 2022/2023. V njem najdete vse pomembne informacije o številu razpisanih mest, o programih, ki se bodo izvajali v naslednjem šolskem letu ipd.

Pozorni bodite, da se tisti otroci, ki se vpisujejo v šole, ki zahtevajo preizkus posebne nadarjenosti, pravočasno prijavijo za opravljanje le tega na izbrani šoli (več o tem v razpisu).

Učenci, ki se vpisujejo v športne oddelke, morajo  do 2. 3. 2022 na šolo poslati vsa zahtevana potrdila in dokazila (podrobnosti v razpisu).

Dodajamo prijavnico, otroci jo lahko v papirnati obliki dobijo tudi pri šolski svetovalni delavki. Rok za oddajo prijav je 4. april 2022, prosimo, da otroci prijavnice prinesejo v šolo do 28. 3. 2022, saj bo šola pošiljala prijavnice naprej. Pozorni bodite, da prijavnico podpišete tako vi, kot otrok.

Če imate težave pri izpolnjevanju prijavnice ali se ne znajdete iz razpisa, se obrnite na šolsko svetovalno delavko Dijano Kožar Tratnik (E dijanak@jozmos.si; T (01) 523 11 58).

Naj vas še spomnimo, da se bližajo informativni dnevi, ki bodo v petek, 11. 2. in v soboto, 12. 2. 2022 na daljavo. Informacije o informativnih dnevih najdete na spletni strani izbrane šole.

Dostopnost